2Cook > Suculent de Vacanță chei universale ca

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Suculent de Vacanță chei universale ca

Preparare: 10 min.
Timp total: 40 min.
Portii: 24 servings, 1 JIGGLERS (22 g) each

Ai nevoie de

2-1/2 cupe suc de mere
4 pkg. Jell-O Var Pulbere Jeleu

Preparare

1. Adaugă fierbere suc combinat jeleu uscat pulberi în castron mare; se amestecă 3 min. până se dizolvă complet. Se toarnă într-13x9-inch tigaie stropite cu spray de gatit.

2. Se da la frigider 30 min. sau până când firma.

3. Dip partea de jos a pan în apă caldă timp de 15 secunde. Utilizarea 2-inch de vacanță tăietori cookie pentru a reduce jeleu în 24 de forme, fiind atent să taie tot drumul prin jeleu pentru partea de jos a pan. Lift forme jeleu din tigaie. Rezerva resturi de mâncare.

Sfaturi

PĂSTRAȚI COPIII ÎN SIGURANȚĂ!: Pentru copii sub vârsta de 4 ani, cut chei universale ca în mici bucăți mici. Copiii ar trebui să fie întotdeauna așezat și supravegheată în timp ce mănâncă.

Distracție În Familie: Folosi orice sezon tăietori cookie pentru a face acest joc distractiv gustare a se potrivi orice ocazie, cum ar fi ouă pentru Paște, pomi de Crăciun sau dulciuri pentru Hanukkah.

Notă: Nu folositi proaspete sau congelate ananas, kiwi, papaya sau suc de guava ca enzimele din aceste fructe va preveni jeleu de setare.

Substitut: Substitut apă clocotită pentru suc de mere.

Reclama

Nutritie

24 servings, 1 JIGGLERS (22 g) each
Calories
45
Total fat
0g
Saturated fat
0g
Cholesterol
0mg
Sodium
40mg
Carbohydrate
10g
Dietary fibre
0g
Sugars
10g
Protein
1g
Vitamin A
0%DV
Vitamin C
6%DV
Calcium
0%DV
Iron
0%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete