2Cook > Supa de usturoi cu Prosciutto Crocant

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Supa de usturoi cu Prosciutto Crocant

Preparare: 30 min.
Timp total: 110 min.
Portii: 8 servings

Ai nevoie de

4 capete usturoi
6 linguri ulei de măsline
piper negru
3 crengute cimbru
3 mare ceapă eșalotă
3 mare Yukon gold cartofi
1 frunze de dafin
3 cupe supa de pui
2 cupe crema
4 felii ham
lamaie
ulei de măsline
1/4 boia de ardei afumat
1/2 cupa patrunjel
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350 grade F. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați partea de sus de pe fiecare cap de usturoi, păstrând bec intact. Loc fiecare bec într-un pătrat de Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Se stropeste fiecare bec cu 1 lingura de ulei de masline, se presara cu sare, piper, 1 lingurita de frunze de cimbru. Folie folie în jurul valorii de becuri și locul pe o foaie de copt. Se coace timp de 30-35 de minute sau până când usturoiul este foarte frageda. Deschide folie cu atenție prin tăierea de-a lungul partea de sus cu un cuțit ascuțit, care să permită aburului să scape; apoi deschideți partea de sus.

2. Într-o oală mare la foc mediu, se adaugă 2 linguri de ulei de măsline. Adaugă tocat ceapa și sote pe foc mediu-mare pentru 5 minute. Adauga cartofii, restul de cimbru și frunze de dafin. Stoarce moale prăjită catei de usturoi în oală. Gatiti timp de 3 minute la foc mediu. Se amestecă în bulion și 1 ceașcă de smântână. Se aduce la fierbere și apoi se reduce focul și se fierbe, amestecand ocazional, timp de 30 de minute sau până când cartofii sunt foarte frageda. Eliminați de la căldură; se lasă 10 minute să se răcească. Elimina cimbru și frunze de dafin.

3. Pentru prosciutto, se incalzeste cuptorul la 350 de grade F. felii Loc plat pe o folie căptușite foaie de copt. Se coace timp de aproximativ 15 minute, sau până când devin crocante. Scoateți din cuptor și lasa sa se raceasca putin. Pauza șunca în bucăți mici și se pune deoparte. Într-un blender, piure supa în loturi până la omogenizare; a reveni la oală. Se amestecă în restul de cana de smântână și se aduce la un foc mic. Se condimentează după gust cu sare și piper.

4. Polonic supa în boluri și garnisiti cu crocante de prosciutto, coaja de lamaie, o burniță de ulei de măsline și un praf de boia de ardei afumat. Termina cu cateva frunze de patrunjel.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Pentru uniform coapte căpățâni de usturoi, de a crea o folie de pachete folosind Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete