2Cook > Tarhon si Lamaie Homar, Creveți

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Tarhon si Lamaie Homar, Creveți

Preparare: 10 min.
Timp total: 35 min.
Portii: 4 tails

Ai nevoie de

2 ceapa rosie
2 lamaie
4 coada de homar
2 urechile de porumb de pe cocean
1/2 cupa unt nesărat
5 linguri vin alb
4 usturoi
2 linguri tarhon
4 crengute cimbru
sare și piper
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350 grade F. Locul 2 foi mari de Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pe o suprafață curată.

2. Împărțiți ingrediente. În centrul de fiecare bucată de folie, se pune un singur strat de ceapa si felii de lamaie. Top ceapa si lamaie cu cozi de homar, se taie partea de sus (2 pe foaie de folie), și porumb. Într-un mic bol, amestecati împreună unt, vin, usturoi și tarhon.

3. Ori ușor în sus marginile de folie în jurul valorii de alimente pentru a crea un castron de mică adâncime. Se toarnă amestecul de unt peste cozile și porumb și de top cu crengutele de cimbru. Se condimentează cu sare și piper. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila pachetul, lăsând loc pentru circulatia căldură în interior.

4. Se coace timp de 20-25 de minute sau până cozi doar la gătit. Deschide pachetele cu atenție prin tăierea de-a lungul partea de sus ori cu un cuțit ascuțit, care să permită aburului să scape; apoi deschideți partea de sus a folie de pachete. Se serveste cu unt topit și felii de lămâie.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Face Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pachete pentru a găti fructe de mare și perfect seal în aroma.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete