2Cook > Tigaie de Curcan cu Bacon si Vin Alb

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Tigaie de Curcan cu Bacon si Vin Alb

Preparare: 25 min.
Timp total: 85 min.
Portii: 4 servings

Ai nevoie de

1/2 cupa toate-scop făină
sare
2 lingurite ierburi de Provence
6 felii bacon
3 turcia
2 ceapă eșalotă
1-2 linguri ulei de măsline
1-2 linguri unt
1/2 cupa vin alb
1-1/2 cupe supa de pui
patrunjel
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Se incalzeste cuptorul la 350 de grade F. se Amestecă făina cu sare, piper și ierburi de provence si se pune deoparte.

2. Căldură mare termorezistent olandeză cuptor sau tigaie din fontă, la foc mediu-mare. Se prăjește bacon timp de 5-8 minute, amestecand ocazional. Când grăsimea s-a randat, scoateți bacon la un castron cu o lingura cu fante. Lasă untură în tigaie.

3. Se unge fiecare bucata de carne de curcan în amestecul de făină și se transferă la tigaie fierbinte. Pan fry în turcia pentru câteva minute pe fiecare parte, până încrețit și maro auriu la exterior (dar nu prin fierte). Scoateți curcanul din tigaie si se pune deoparte pe o farfurie. Se acoperă cu folie.

4. Adauga ceapa la tigaie cu o lingura de ulei de masline si unt. Gatiti pentru 5-10 minute, până se înmoaie, parfumat și maro auriu. Se adauga vinul încet, amestecând pentru a obține toate rumenita bits din partea de jos a pan. Adăugați supa de pui și se lasă să fiarbă până se reduce, de aproximativ 5-10 minute.

5. Adaugă turcia și baconul inapoi in tigaie. Taie o lingura de unt în bucăți mici și se pune peste partea de sus a turciei coapse.

6. Transfer tava la cuptor. Se coace timp de 30-40 de minute, amestecand la fiecare 15 minute, cu tava sos. Dacă turcia este browning prea repede, se acopera cu folie de aluminiu în timp ce de copt. Scoateți din cuptor, atunci când un termometru de carne citește 165 de grade F pentru a indica faptul că este complet fierte. Scoateți din cuptor și lasa sa se odihneasca timp de 10-15 minute.

7. Gătit Sfat: Utilizați sos pentru servire peste partea de sus a turciei sau ca o bază pentru a face sos. Dacă este necesar, o pojghita subtire de ulei pe partea de sus a sos.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Pentru a preveni pielea de peste-browning, acoperă-ți turcia cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete