2Cook > Trestie De Bomboane De Ciocolată

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Trestie De Bomboane De Ciocolată

Preparare: 150 min.
Timp total: 165 min.
Portii: 15 pieces

Ai nevoie de

2-1/4 cupe zahăr tos
4 Lingura. unt
3/4 cupa lapte evaporat
2 pkg. Baker e Semi-Dulce Ciocolata
18 JET-UMFLAT Bezea
1 lingurita. vanilie
1/8 lingurita. extract de menta
5 bomboane de trestie de zahăr

Preparare

1. Linia de jos și părțile laterale de o 11x7" vas de copt cu folie de aluminiu, permițându-folie să stea puțin peste marginile tavii. Frecati folie cu unt sau spray ușor cu spray de gatit.

2. Combina zahăr, unt și lapte evaporat într-o cratiță, se aduce la fierbere, amestecand constant. Continuă să se fierbe, la foc mediu, timp de 5 până la 6 minute, amestecand constant.

3. Eliminați de la căldură și se adaugă ciocolata; se amestecă până s-a topit. Adauga extract de vanilie, extract de menta, și bezele. Se amestecă până la omogenizare și toate bezelele sunt încorporate.

4. Se toarna in tava pregatita si se presara partea de sus cu tocat zdrobit bomboane. Apăsați ușor bomboane în fudge amestec astfel încât acestea să adere. Bagati la frigider până complet rece, cel putin 2 ore.

5. Odată răcită, utilizați marginile de folie de aluminiu pentru a ridica fudge din tigaie; se taie în pătrate mici. Magazin de ciocolată în frigider.

Sfaturi

Comenzi rapide: Tăierea bezele în jumătate îi ajută să se topească mai ușor în amestecul de ciocolată.

Substitut: Substitut BAKER Premium Ciocolata Alba Bucatele pentru o ciocolată albă versiune de trestie de bomboane de ciocolată.

Reclama

loading...

Categorii retete