2Cook > Ușor de Tocană de Vită cu dovleac

Ușor de Tocană de Vită cu dovleac

Preparare: 30 min.
Timp total: 150 min.
Portii: 7 servings, 1 cup each

Ai nevoie de

3 Lingura. ulei
1-1/2 lb. carne de vită tocană de carne
1 ceapa
2 catei usturoi
2 Lingura. faina
1 poate grăsimi redus de sodiu supa de carne de vită
3 morcov
1/2 cupa BULL ' S-OCHI Originale Sos de Gratar
1 lingurita. cimbru uscat frunze
1 frunze de dafin
6 mici cartofi roșii
1 mici butternut squash

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 350ºF. Căldură 2 Linguri. uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se adauga carnea; se fierbe 5 min. sau până când se rumeneste uniform, amestecand ocazional. Scoateți carnea din tigaie; se pune deoparte.

2. Se adauga restul de ulei, ceapa si usturoi la tigaie; se fierbe 5 min. sau până când ceapa sunt clare-ofertă. Se adauga faina; se fierbe și se amestecă 1 minut. Adaugă carne de vită supa; se fierbe 5 min. sau pana se ingroasa, amestecand frecvent pentru a îndepărta biți rumenite la partea de jos a tigaie. Adauga morcovi, sos de gratar, cimbru și frunze de dafin; se amestecă. Se aduce la fierbere. Eliminați de la căldură. Se amestecă în carne. Lingura în 3-qt. caserola pulverizat cu spray de gatit.

3. Se coace 1-1/4 ore. Adauga cartofii si dovleceii; se acoperă. Se coace încă 45 min. sau până când carnea este frageda. Demontați și aruncați frunze de dafin.

Sfaturi

Special Suplimentar: Se decoreaza cu 2 Linguri. patrunjel proaspat tocat înainte de servire.

Reclama

Nutritie

7 servings, 1 cup each
Calories
290
Total fat
11g
Saturated fat
2.5g
Cholesterol
40mg
Sodium
390mg
Carbohydrate
31g
Dietary fiber
4g
Sugars
13g
Protein
18g
Vitamin A
210%DV
Vitamin C
15%DV
Calcium
6%DV
Iron
15%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete