1. Incingeti cuptorul la 350ºF. Căldură 2 Linguri. uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se adauga carnea; se fierbe 5 min. sau până când se rumeneste uniform, amestecand ocazional. Scoateți carnea din tigaie; se pune deoparte.
2. Se adauga restul de ulei, ceapa si usturoi la tigaie; se fierbe 5 min. sau până când ceapa sunt clare-ofertă. Se adauga faina; se fierbe și se amestecă 1 minut. Adaugă carne de vită supa; se fierbe 5 min. sau pana se ingroasa, amestecand frecvent pentru a îndepărta biți rumenite la partea de jos a tigaie. Adauga morcovi, sos de gratar, cimbru și frunze de dafin; se amestecă. Se aduce la fierbere. Eliminați de la căldură. Se amestecă în carne. Lingura în 3-qt. caserola pulverizat cu spray de gatit.
3. Se coace 1-1/4 ore. Adauga cartofii si dovleceii; se acoperă. Se coace încă 45 min. sau până când carnea este frageda. Demontați și aruncați frunze de dafin.
Special Suplimentar: Se decoreaza cu 2 Linguri. patrunjel proaspat tocat înainte de servire.
Reclama