2Cook > Ușor Umed Tort De Morcovi

Ușor Umed Tort De Morcovi

Preparare: 15 min.
Timp total: 85 min.
Portii: 16 servings

Ai nevoie de

2 cupe faina
2 lingurita. CALUMET Praf de Copt
2 lingurita. bicarbonat de sodiu
1 lingurita. ghimbir la sol
1/8 lingurita. cuișoare
1/2 cupa struguri
4 ou
1-1/4 cupe ulei
1 cupa zahăr tos
1 cupa zahar brun
2 lingurita. vanilie
6 morcov
1 cupa Masini de PLANTAT Nuci

Preparare

1. Incingeti cuptorul la 350ºF. Combina primele 5 ingrediente intr-un bol mediu. Adăugați stafide; amestecati pentru a acoperi. Bate ouă, ulei, zahăr și vanilie intr-un bol mare cu mixerul până amestecate. Se adauga treptat amestecul de făină, amestecând bine după fiecare adăugare. Se amestecă morcovi și nuci.

2. Se toarnă într-unsa si presarata cu faina 10-inch tigaie springform.

3. Se coace 1 oră 1 oră 10 min. sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcească în tigaie pe raft de sârmă de 10 min. Rula cuțit în jurul valorii de marginea tigaie pentru a slăbi tort; scoateți rim. Se răcească complet.

Sfaturi

Dimensiunea Înțelept: Savurez o portie de această mulțime-plăcut desert la ocazii speciale.

Special Suplimentar: Se presara cu 1 Lingura. zahăr pudră înainte de servire.

Când să Utilizați o Tigaie Springform: O tigaie springform, cu amovibile, exterior, permite eliberarea ușor de branza, prăjituri și alte deserturi delicate.

Când să Utilizați o Tigaie Springform: O tigaie springform, cu amovibile, exterior, permite eliberarea ușor de branza, prăjituri și alte deserturi delicate.

Reclama

Nutritie

16 servings
Calories
380
Total fat
23g
Saturated fat
3g
Cholesterol
45mg
Sodium
250mg
Carbohydrate
40g
Dietary fiber
2g
Sugars
25g
Protein
5g
Vitamin A
60%DV
Vitamin C
0%DV
Calcium
6%DV
Iron
10%DV
* Informațiile referitoare la nutriție sunt estimate pe baza ingredientelor și a instrucțiunilor de gătit așa cum sunt descrise în fiecare rețetă și sunt destinate utilizării numai în scopuri informative.
loading...

Categorii retete