2Cook > Varza de Bruxelles Salata cu Quinoa

Varza de Bruxelles Salata cu Quinoa

Preparare: 20 min.
Timp total: 30 min.
Portii: 6-8 servings

Ai nevoie de

Pentru salata:
3/4 cupa alune
3 linguri zahăr
cayenne
kale
1/2 Varza de bruxelles
3/4 cupa quinoa
2/3 cupa seminte de rodie
3 ceapa verde
2/3 cupa Parmezan
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu
Pentru dressing:
2 linguri ceapă eșalotă
1/4 cupa oțet
2 linguri suc proaspat de lamaie
1 sirop de arțar
1/2 cupa ulei de masline extra virgin
1/2 sare de mare
1/2 piper

Preparare

1. Linia o mică foaie de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu. Retrase din circuitul agricol.

2. Într-un procesor de alimente, combina ceapa, otet, suc de lamaie, sirop de artar, ulei de masline, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza. Retrase din circuitul agricol.

3. Într-o tigaie non-stick pe foc mediu, combinati alune, zahăr și cayenne. Se amestecă cu o spatulă de silicon pana cand zaharul s-a topit si se lipeste de nuci, aproximativ 5 minute; rândul său, în jos de căldură pentru a preveni arderea, dacă este necesar. Răspândirea lipicios nuci pe folie căptușite foaie să se răcească. Când piulițele sunt suficient de rece pentru a ocupa, rupe-le cu mâna.

4. Stem varză și se taie bine. Cu ajutorul unei mandoline, rupeți varza de Bruxelles, aruncând greu se termină. Combină într-un castron mare salata. Se adauga alunele, quinoa, seminte de rodie, ceapa verde si branza. Rochie să-ți placă și se servește imediat.

Sfaturi

Reynolds Bucătărie Sfat: Pentru fructe cu coajă lemnoasă care merge cu ușurință de la tigaie la farfurie, linia cu foi de copt cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete