2Cook > Zahăr brun și Muștar Muschiulet de Porc

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Zahăr brun și Muștar Muschiulet de Porc

Preparare: 15 min.
Timp total: 60 min.
Portii: 3-4 servings

Ai nevoie de

2 muschiulet de porc
sare
1/4 cupa muștar
1/4 cupa zahar brun
2 lingurite cimbru
1 ceapă galbenă
Reynolds Wrap® Folie De Aluminiu

Preparare

1. Incalziti cuptorul la 350 grade F.

2. Cu generozitate sezon muschiuletul cu sare și piper. Retrase din circuitul agricol. Într-un mic bol, amestecati mustar, zahar brun si cimbru.

3. Așezați o coală mare de Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu pe o foaie de copt. Loc de ceapa felii în centrul de folie, într-un singur strat. Loc de carne de porc peste ceapa si perie cu 1/2 din amestecul de muștar.

4. Aduce folie părți. Dublu ori de sus și se termină pentru a sigila pachetul, lăsând loc pentru circulatia căldură în interior. Se coace timp de 40-45 de minute sau până când temperatura internă citește 130 de grade F.

5. Se scoate din cuptor. Deschide pachetul cu atenție prin tăierea de-a lungul partea de sus ori cu un cuțit ascuțit, care să permită aburului să scape. Atunci când a descoperit, perie cu restul de amestec de muștar. Lăsând la pachet deschis, fierbeti timp de aproximativ 1 minut sau până când o crustă frumoasă forme pe partea de sus. Scoateți din cuptor și se lasă mușchiul să se odihnească timp de 10-15 minute înainte de tranșare și servire.

Sfaturi

Reynolds Bucatarii Sfat: Pachete de gătit cu Reynolds Wrap® Folie de Aluminiu este o modalitate foarte bună de a se asigura suculente, carne prăjită.

Reclama

loading...

Reclama

Retete asemanatoare

Reclama

Categorii retete